LAST NEWS
LAJME DHE EVENTE
May 24, 2016
Kreativiteti i kantautorëve të rinj shqiptarë u vendos përballë bashkëmoshatarëve nga trevat e Kosovës dhe Maqedonisë prezent në aktivitet. Klubet…
May 24, 2016
Laboratori Rinor i Elektronikës (LRE) do të jetë një ndër elementët kryesorë në integrimin e teknologjisë në ambientet shkollore, me…
Njoftime
Industry 4.0 - Automation and impact on employement- Accelerator Workshop
INNOVATION HUB
www.adriapol.al
PARTNERET
Universiteti Marin Barleti
Instituti Adriapol
VISTAS